Gå til hovedinnhold Gå til søk

 

Vaktmestertjenester

Våre vaktmestere utfører en rekke oppgaver som bidrar til å opprettholde og sikre optimal drift av eiendommen.

Tilsyn med tekniske installasjoner som ventilasjons- og klimaanlegg, heiser og brannvarslingssystemer er typiske oppgaver vi utfører.

Alle våre oppgaver beskrives i en sjekkliste vi utarbeider sammen med oppdragsgiver i vårt FDV-system. Denne sjekklisten danner grunnlag for rutinemessig tilsyn, og gjøres tilgjengelig for deg. Dersom du ønsker at leietakere eller leverandører skal ha mulighet til å melde om avvik eller delta i arbeidsoppgaver gjøres dette enkelt gjennom å administrere tilganger i systemet.

Vi koordinerer bruk av eksterne håndverkere der det trengs. Årelang erfaring med innkjøp på vegne av store og små kunder har gitt oss god oversikt over hvem vi ønsker å samarbeide med for å sikre god kvalitet til deg som sluttbruker.

Teknisk drift og forvaltning

Teknisk drift og forvaltning handler om planlegging og gjennomføring av regelmessig vedlikehold og inspeksjoner, feilsøking og reparasjon av tekniske problemer, samt oppfølging av eksterne entreprenører og leverandører.

Gjennom nøye styring og oppfølging sikrer Habil Eiendomsforvaltning at systemene fungerer optimalt, og oppfyller sikkerhets- og miljøkravene.

Våre ansatte påser at alle servicer blir utført i tide, og at all dokumentasjon blir arkivert og gjort tilgjengelig for deg som kunde på en oversiktlig og strukturert måte.

Vi bidrar til teknisk drift og forvaltning av en rekke eiendommer fordelt på kontorbygg, industribygg, lager- og logistikkeiendommer, bygårder, offentlige bygg, og idrettsanlegg.

I 2022 ble vi ISO sertifiserte etter 9001 og 14001 standardene, og har strenge krav til hvordan vi etterlever disse. Dette kommer deg til gode som kunde hos oss.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.