Gå til hovedinnhold Gå til søk

 

Vi er en totalleverandør av servicetjenester for drift av eiendom.
Kvalitet og god service er noe av det viktigste vi kan tilby våre kunder. Vi er lidenskapelig opptatt av å ivareta eiendom for våre kunder.

Hva er en Bonordvaktmester?
Mange kunder ønsker seg en vaktmester som løser små og store oppdrag, men ønsker å slippe ansvaret som følger med en ansettelse. Basert på størrelse og behov skreddersyr vi hensiktsmessige løsninger for vedlikehold og drift av sameier og borettslag. Våre driftsteknikere sørger for en trygg og god opplevelse for deg som kunde gjennom tett oppfølging, rask responstid og gode kommunikasjonssystemer.

Tileggstjenester
I tillegg til vaktmesteren tilbyr vi driftsrelaterte tjenester på mange nivåer. Oppfølging av serviceavtaler, planlegging av vedlikehold, og koordinering av fagfolk er oppdrag vi utfører for mange av våre fornøyde kunder.

Alt fra lovpålagte oppgaver innenfor HMS til vedlikeholdsarbeid utfører vi på en profesjonell måte.

– Utførelse og dokumentering av oppgaver i BevarHMS
– HMS relaterte oppgaver som lekeplasskontroll og brannøvelser m.m.
– Plussplan vedlikeholdsplanlegging

Vaktmesterrunder, arbeidsoppgaver og oppdrag blir fortløpende dokumentert og loggført i vårt FDV-system som styret har full innsikt i.
I borettslag og sameier er det styret som inngår avtale med Habil Forvaltning, men vi har også bred erfaring innen næringseiendom.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.