Gå til hovedinnhold Gå til søk

 

En Bonord-nøkkel fungerer som en elektronisk dørlås. Med den kan du åpne døren med mobilen og dele nøkler like enkelt som du sender en tekstmelding.

Er det vanskelig å holde orden på nøklene til borettslaget eller sameiet?

For styret

Løsningen styres enkelt via styreportalen i Bonord. Her kan styret i boligselskapet holde oversikten og gi tilgang til hvem som skal ha nøkler og hvem som kan dele sine nøkler med andre.

Har dere utleielokaler? Da er også bonordnøkkelen perfekt! Tilgangen til de mobile nøklene kan både endres, slettes eller tidsbegrenses.

Dette vil gjøre administrasjonen av nøkler enklere for dere som sitter i styret, samt spare tid og unødvendige kostnader knyttet til tap av nøkler. Den absolutt største fordelen med løsningen er at risikoen for nøkler på avveie forsvinner helt. Det er bare å slette den digitale nøkkelen og opprette en ny.

Borettslaget trenger dermed ikke lenger bytte låser om nøkler kommer på avveie. Det er ikke bare mye tid og bekymringer spart, men også kostnaden ved låsbytte.

Der Vipps fungerer på tvers av banker, fungerer Bonord-nøkkelen på tvers av låser. Det betyr at selv om borettslaget åpner for digitale nøkler, så vil de som ønsker det fortsatt kunne bruke fysiske nøkler eller nøkkelbrikker.

Felles ytterdør 

Doorbell- Wifi basert

Danalock module

Bluetooth basert

For beboer/leilighetsdør

Med den digitale Bonord-nøkkelen kan du dele nøkkelen din med andre som trenger den, og du kan også gi tidsavgrenset adkomst til leiligheten din. For eksempel kan du låse inn en håndverker uten at du er hjemme, like enkelt som du sender en tekstmelding.

Du kan også få varsel på mobilen når noen bruker nøkkelen, og dermed for eksempel se når ungene kommer hjem fra skolen. Hvis du skulle flytte, blir alle nøkler du har selv har hatt og de du eventuelt har delt med andre, slettet med et enkelt tastetrykk.

Leilighetsdør

Bluetooth basert

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.