<![CDATA[HABIL FORVALTNING - Nyheter & referanser]]>Wed, 26 Feb 2020 21:21:42 +0100Weebly<![CDATA[vi BLIR habil]]>Fri, 20 Dec 2019 13:53:49 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/vi-blir-habil
Tromsø Eiendomsforvaltning AS skifter navn og heter nå Habil Forvalting AS.

Vi er i vekst med en positiv utvikling og tilpasser oss derfor behovet for en nasjonal profilering.

Habil betyr dugelig, dyktig,
kvalifisert eller kompetent.

Navnet Habil er dermed i tråd med vår forretningsidé om å være en frittstående forvalter, noe vi mener er en styrke.
]]>
<![CDATA[NY KUNDE - SJØSIA START BOLIGSAMEIE]]>Wed, 13 Nov 2019 11:04:33 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/ny-kunde-sjsia-start-boligsameieVI TAKKER FOR TILLITEN OG "SETTER ALLE KLUTER TIL".

HVA VI GJØR FOR SAMEIET:
  1. Planlegge, administrere og utføre typiske vaktmester-oppgaver, slik at internkontroll og nødvendig forebygging blir ivaretatt. Dette bidrar bl.a. til god oversikt over byggets tilstand, f.eks. på tak og taknedløp.
  2. Ivareta HMS-ansvaret, herunder brannsikkerhet og generell byggsikkerhet.
  3. Ivareta teknisk forvaltning, f.eks. tilsyn av tekniske installasjoner (ventilasjon, sprinkleranlegg, varmeanlegg, brannalarmanlegg, etc), inngå og følge opp nødvendige serviceavtaler og lukke evt. avvik. Dette er forhold som bl.a. påvirker forsikring og kostnader til dette.
  4. Bistå med å følge opp evt offentlige pålegg, garantier, reklamasjoner eller forsikringssaker.
  5. Fungere som rådgiver ved behov for utskifting og fornyelse, herunder bidra til langsiktige vedlikeholdsplaner.
  6. Dokumentere alt som skjer med bygget, noe som også gjør det lettere for andelseiere å selge en andel.
  7. Følge opp renhold av fellesarealer, snøbrøyting og evt andre felles driftsoppgaver.
  8. Gressklipp, hagestell og vedlikehold av lekestativ, osv.
  9. Bistå den enkelte andelseier med ulike oppdrag i egen leilighet, f.eks. oppussing, etc (avtales med den enkelte).
]]>
<![CDATA[ny kunde - Logistikksenteret Tromsøterminalen]]>Sun, 08 Sep 2019 16:26:03 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/ny-kunde-logistikksenteret-tromsterminalenKlikk her for å redigere.]]><![CDATA[litt "agurknytt".....]]>Fri, 12 Jul 2019 11:28:08 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/litt-agurknytt
TEF har fått i oppdrag av Tromsø Sentrum AS å fjerne ugress og andre sjenerende vekster rundt et utvalg av sentrumsgårder, se vedlagt kartskisse.

Dette er ment som et positivt bidrag til å forskjønne bybildet og sette fokus på en av flere oppgaver huseiere i Tromsø delvis overser. Vi håper dette blir lagt merke til og at det også viser at det er lite som skal til for å bidra til økt trivsel i byen.

​Kart over området som blir dekket:
]]>
<![CDATA[ny kunde - sjøsia hjem boligsameie]]>Mon, 29 Apr 2019 06:38:29 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/ny-kunde-sjsia-hjem-boligsameieVi er svært fornøyd med å utvide kunde-segmentet når vi nå inngår avtale med Sjøsia Hjem Boligsameie og skal følge opp deres fellesarealer og eiendom. Vi ser fram til et langt og godt samarbeid.

Internkontrollrutiner:
I dag har vi opplæring av vaktmester og tenker det er viktig å få en god start på den viktige oppgaven det er å forebygge - å være i forkant av problemer kan spare huseier for mye penger.]]>
<![CDATA[forklaringsvideo: se den nå]]>Wed, 06 Mar 2019 16:37:10 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/forklaringsvideo-se-den-na
]]>
<![CDATA[en fornøyd leietaker om vår helpdesk-løsning......]]>Mon, 08 Oct 2018 16:43:23 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/en-fornyd-leietaker]]><![CDATA[ny kunde i sommer: remiks]]>Sat, 15 Sep 2018 08:21:15 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/ny-kunde-i-sommer-remiksVi gikk inn i sommerferien med signert avtale med REMIKS i porteføljen, og føler oss heldig som har fått en ny og viktig kunde.

REMIKS har en kompleks bygningsmasse og et stort areal som skal driftes og vedlikeholdes, og de har store krav til at installasjoner og utstyr fungerer til enhver tid. Vi skal bidra til at de unngår stans i produksjonen ved bl.a. forebygging og regelmessig oppfølging.

Vi takker for oppdraget og er allerede godt i gang med å løse små og store oppgaver for en krevende og viktig kunde.

]]>
<![CDATA[Ny kunde - steinerskolen i tromsø]]>Fri, 01 Jun 2018 13:17:09 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/ny-kunde-steinerskolen-i-tromsVi takker Steinerskolen i Tromsø for tilliten, og fra i dag er vi i gang med å hjelpe dem med å forvalte de eiendommene de har i Tromsø.
Som daglig leder selv sier: "Det skal sies at jeg tror det vil vært til stor hjelp å ha et samarbeid med dere".


Oppgavene er mange, og vi skal gjøre vårt beste for at Steinerskolen med både elever og ansatte, skal bli fornøyd.


https://steinerskolentromso.no/]]>
<![CDATA[vi flytter til strandtorget 3]]>Sun, 25 Mar 2018 08:43:51 GMThttp://habilforvaltning.no/nyheter--referanser/vi-flytter-til-strandtorget-3Vårt kontor flytter i løpet av påsken til 3. etasje i Strandtorget 3, dvs etasjen over Justitia advokatkontor i det såkalte "MAS-bygget".

Med dette får vi plass til å vokse samtidig som vi er midt i byen i et attraktivt område.

Velkommen til oss!

]]>